slim

studieloket en -informatiepunt Maastricht

SLIM is opgericht om gelijke kansen voor de inwoners van Maastricht en haar studenten te verbeteren. SLIM biedt onafhankelijke informatie, advies en ondersteuning voor iedereen die studeren niet als vanzelfsprekend beschouwt. 

In onze samenleving zijn steeds meer mensen kwetsbaar. Daardoor is studeren helaas niet (meer) voor iedereen vanzelfsprekend. Denk bijvoorbeeld aan eerste generatie studenten, studenten met een smalle beurs, mensen met een beperking en mensen die op latere leeftijd willen gaan studeren. Vaak hebben zij al een lange, verwarrende en moeilijke weg afgelegd voordat ze aan school of studie kunnen beginnen. 

SLIM werkt nauw samen met zowel landelijke als lokale organisaties en helpt iedereen die wil studeren of studeert bij het vinden van antwoorden op hun vragen, zodat studeren voor iedereen mogelijk is. Want een betere toekomst... dat wil je toch voor iedereen?

Heb je vragen of hulp nodig? Een team van getrainde vrijwilligers staat klaar om jou te ondersteunen. Het enige dat je hoeft te doen is klikken op onderstaande knop. Appen en bellen mag natuurlijk ook!

Wil jij graag hulp bieden? Ben jij empathisch, discreet en standvastig? Dan zijn wij op zoek naar jou! Neem contact op via onderstaande knop of contacteer ons op een andere manier.

contact

 

Als je vragen hebt over SLIM, kun je terecht bij 
Kim Thiemeprojectcoördinator
+31 (0)6 28929174
slim@matchmaastricht.nl
Potteriestraat 92B, 6216VH Maastricht

WhatsApp-Image-2020-08-17-at-16.14.0711